"ДЖИМАКС"  ООД е специализирана в проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение. Извършва изграждане на системи за видеонаблюдение в цялата страна. Осигуряваме поддръжка и сервизно обслужване за всеки осъществен от нас проект. Благодарение на висококачествените услуги и добрите препоръки от настоящите ни клиенти, разширяваме дейността си много бързо. Във фирмата работят млади и перспективни специалисти с отлична професионална квалификация, готови да разрешат различни проблеми и да реализират идеите на нашите клиенти.
Правилният подбор на техническите средства за видеонаблюдение като камери, обективи, DVR система, технология (конвенционална или мегапикселова) са в основата за успешна реализация на проекта. Използването на качествена апаратура е важен приоритет за всеки, който държи на надеждната и сигурна система за видеонаблюдение. В тази насока не бива да се правят компромиси, защото от тези устройства понякога зависи ужасно много и това не може да бъде отхвърлено като аргумент с лека ръка при сериозна организация на комплексна система за сигурност.
         В " ДЖИМАКС " ООД, имаме богат опит в интегрирането на цифровите технологии; модерна система за видеонаблюдение включва интегрирана система, състояща се от статични и подвижни камери, наклон и увеличение на камерите, за да се позволи на операторите да следят от контролната зала всяко едно движение. Системата включва усъвършенствана технология, а функциите, могат да включват:
 - DVR със сменяеми твърди дискове
 - Нощно виждане използвайки най-новите IR технологии
 - Мрежово базирано видеонаблюдение даващо ви възможност да наблюдавате камерите от комфорта на вашия офис или от лаптопа си.
         Ние инсталираме системи, които имат възможност се адаптира към социалните промени, във всеки един проект правим оценка на риска, като така се позволява на системите да бъдат гъвкави в бъдеще и да имат способността да се адаптират към променящите се обстоятелства. За да е надеждна и контролируема Вашата охранителна система, трябва да има следните функции:
-  Възможност за дистанционно наблюдение на видео сигнала, излъчван от охранителните камери, благодарение на модерни устройства като таблети, лаптопи и смартфони.
· Възможност за дистанционен преглед на записите, които вашите видеорекордери са направили през Интернет или чрез използване на локално създадена мрежа.
· Множество методи за архивиране на записите.
· Широка функционалност, която позволява лесно управление и анализ на записаната видео информация.
        Видеонаблюдението все по-често се използва в бизнеса както с цел контрол и наблюдение, така и за защита на наблюдавания обект. Използва се широко в целия свят не само за контрол на технологичния процес на служителите, но и за безопасност на клиентите. Видеонаблюдението разкрива възможности за подобряване на качеството на обслужване.Наличието на камери играе психологическа роля и намалява вероятността персоналът или клиентите да извършат посегателство или кражба в обекта.
       Чрез специалните предложения, които " ДЖИМАКС " ООД  ще подбере за Вас, ще можете да си осигурите спокойствието, което заслужавате във Вашия дом или бизнес на най-добрата цена на пазара, защитавайки себе си, близките ви, бизнеса. Ние от " ДЖИМАКС " ООД знаем как да ви осигурим нужната безопасност, винаги преценяваме всички възможности и рискове за да изберем най-добрия начин за поставяне на вашата видеозащита.