Лаптоп  Asus UX410UA-GV027T е не само с красив дизайн, но и притежава мощен хардуер, надеждна батерия и качествена сглобка. При този издържан дизайн се забелязва и тенденцията за намаляване на рамката около дисплеите. Рамката около екрана е само 6мм. Склонността за намаляване на рамката около дисплеите, който наблюдаваме при смартфоните  вече е факт и при лаптопите.

Лаптопа Asus UX410UA-GV027T е един от първите в света преносими компютри, който е снабден с Kaby Lake-U процесора Intel Core i5 7200U. Той е двуядрен 14nm с 3 MB SmartCache и със стандартна тактова честота 2.5 GHz, стандартна, защото CPU-то поддържа Turbo Boost, който при нужда клоква до 3.1 GHz. Лаптопа може да работи в комбинация с 8 GB DDR4 SDRAM памет на 2133MHz, като при нужда от повече RAM може чрез SO-DIMM да се ъпгрейдне до 16GB. Asus UX410UA-GV027T има цели три пълноразмерни USB порта, един от които версия 3.0. Освен това е наличен и USB Type-C, четец на карти памет и комбиниран аудио жак. Чрез HDMI порта, можете да свържете UX410 към телевизор или проектор.  Доста лаптопи са лишени изцяло от този полезен порт, а също така малка част имат micro HDMI, а какво остава за пълноразмерен като този. Батерията е 3-клетъчен акумулатор с 48 Whrs заряд, достатъчен за около 7 часа комбинирана работа с 50% яркост на дисплея и включен интернет. 

Лаптопа Asus UX410UA-GV027T е перфектното решение за ценителите на добрия дизайн на компютъра съчетан с бързина и качество.

Предоставените от Вас лични данни ще бъдат криптирани и достъпа до тях ще бъде строго ограничен.
Прочетох и се съгласявам с Условия за ползване.
Прочетох и се съгласявам с Правилата за поверителност.